/**Paloma**/

Välkommen på julmarknad

Upplev Jul på Vallarna

Varmt välkomna till en traditionell julmarknad i en magisk miljö med fri entré. Vallarna är sommartid stadens härligaste oas med massor av aktiviteter för både stor och liten i en vacker park med Ätran som flyter förbi. Helgen 19-20 november flyttar julen in på Vallarna som kommer lysa av tusen juleljus och brinnande eldkorgar. Från bodarna kan du handla både julens godsaker och presenter samt smarriga rätter att njuta av på plats.

Mathantverk
Här kommer finnas finfina produkter till ditt julbord: syrade grönsaker, choklad och konfektyr, kött och chark, äppelmust, kombucha, ost, glass, enbärsmust, bröd, glögg, frukt, rotfrukter och grönsaker, chilisåser, en lång rad juldelikatesser och massa mera!

Hantverk
Ett gäng duktiga hantverkare kommer erbjuda bland annat: leksaker, plädar, smycken, kransar, barnkläder, träprodukter, foto och måleri som posters och vykort, betong & ull och även lokala böcker om lokal historia.

Ät här
Flera medlemmar ur Falkenbergs Skafferi är på plats och säljer färdiglagat att äta på direkten. Ingen ska gå hungrig under Jul på Vallarna!

Musik
Julmusiken kommer ljuda från Vallarnas friluftsteater och andra vrår under evenemangets öppettider.

För barnen
Tomtefar kommer ta emot önskelistor. Förutom lekplatsen, minizoot och äventyrsbanan, som alltid finns på Vallarna, så blir det fler aktiviteter för barnen.

Program
Läs mer på www.falkenberg.se/jul-pa-vallarna

jul på vallarna


Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter