/**Paloma**/

Smaka på Kattegattleden 2023

Smaka på Kattegattleden är ett härligt sätt att upptäcka en av Europas finaste cykelleder och samtidigt Falkenbergs Skafferi! Under maj till september ordnas turer längs hela leden och här hittar du information om de som äger rum i Falkenberg. Häng med på en cykeltur i behagligt tempo genom vackert landskap med riktigt smakrika stopp hos flera av våra skafferimedlemmar längs vägen!

Smaka på Skrea

Cykla-smaka-njut! Storfavoriten Smaka på Skrea rullar igen. En smakrik cykeltur i Falkenberg för livsnjutare. Samla ihop de gladaste av vänner, matentusiaster och nyfikna och boka årets cykelupplevelse!

En smakrik cykeltur i lugnt tempo från Falkenbergs centrum, utmed havet och runt Skrea. Längs vägen stannar du hos några av alla de mat- och dryckesentreprenörer som satt Falkenberg på Sveriges matkarta. Hör deras berättelser och smaka på unika produkter. Sju utvalda smakstopp och ett lunchstopp ingår. Välkommen ut och njut hos ett gäng sköna entreprenörer!

cykel i motljus

Smaka på Falkenberg

Upplev Falkenberg på två hjul och smaka på allt det goda längs vägen. Cykelturen går längs havet och runt Glommen med inspirerande stopp hos mat- och dryckesentreprenörer som satt Falkenberg på Sveriges matkarta. Sju smakstopp och ett lunchstopp ingår. När du bokar kan du välja på fyra olika starttider.

Välkommen på matupplevelse i njutningens tecken!

tandemcykel

Susedalsrundan

Cykla-smaka-njut! Susedalsrundan, årets efterfrågade cykelutflykt i Falkenbergs matmecka är tillbaka. Samla ihop de gladaste av vänner, matentusiaster och nyfikna och boka pingstens cykelupplevelse!

Cykla i ett böljande landskap från Ugglarp, längs havet och runt Slöinge. Från kust till inland. Från gård till gård. Träffa människorna bakom de lokala produkterna. Provsmaka, handla och njut. Sju utvalda smakstopp och ett lunchstopp ingår. Välkommen till en sprudlande gårdsfest, fylld av mat, prat och hjärtevärme.

människor som cyklar i grönska


Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter