/**Paloma**/

Smaka på Kattegattleden 2022

Smaka på Kattegattleden är ett härligt sätt att upptäcka en av Europas finaste cykelleder och samtidigt Falkenbergs Skafferi! Under maj till september ordnas turer längs hela leden och här hittar du information om de som äger rum i Falkenberg. Häng med på en cykeltur i behagligt tempo genom vackert landskap med riktigt smakrika stopp hos flera av våra skafferimedlemmar längs vägen!

Smaka på Skrea

En smakrik cykeltur i lugnt tempo från Falkenbergs centrum, utmed havet och runt Skrea. Längs vägen stannar du hos några av alla de mat- och dryckesentreprenörer som satt Falkenberg på Sveriges matkarta. Hör deras berättelser och smaka på unika produkter. Samla ihop de gladaste av vänner, cykelentusiaster och nyfikna och boka vårens cykelutflykt. Välkommen ut och njut hos ett gäng sköna entreprenörer.

Cykel i förgrunden, ett sällskap som sitter på marken i bakgrunden.

Smaka på Skogstorp

Upptäck Skogstorps lokala mat- och dryckesproducenter under en härlig cykeltur genom samhället. Du får smaka på praliner, honung, öl, kombucha och napolitansk pizza – allt producerat i Skogstorp av hängivna mathantverkare.

Grafiskt manér

Smaka på Mellanbygden

Följ med på en smak-cykling kring Köinge, Sibbarp och Svartrås gröna fält och dalar. Längs slingan stannar du hos mataktörer och boendeanläggningar i området och får smaka på lokala delikatesser.

Cykel vid sädesfält.


Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter