Falkenbergs Matdagar Skörd

2021 fortsätter vi med roadtrip!

Världen är inte som den brukar och det är inte Falkenbergs Matdagar heller! Förra året gjorde vi om vår stora matfest i stan till att bli en roadtrip där festligheterna i stället spred ut sig över hela Falkenbergs Skafferi. Det blev en så härlig tillställning att vi gör om det tre gånger under 2021; påsk, skörd och jul!

Den 3-5 september är det alltså dags igen och då håller flera av medlemmarna i Falkenbergs Skafferi öppet för besökare under gemensamma tider. Mer information om deltagande företag kommer i augusti.

Så boka in datumen i kalendern där du kommer kunna ge dig ut i ett sensommarvackert Falkenberg och handla i gårdsbutiker, strosa i odlingar med självplock, fika på caféer och njut av skördetidsmenyer på våra restauranger. Läs mer på:

 www.falkenbergsmatdagar.se

Roadtrip

Under 3-5 september håller många av medlemmarna i Falkenbergs Skafferi öppet för besökare mellan kl. 11.00-16.00 och vissa längre än så… Så kom och handla i gårdsbutiker, fika på caféer och njut av påskmenyer på våra restauranger. Vilka som är med och var de håller hus hittar du här från och med augusti:

Serveringsstation vid en röd vägg på cafe.

SKAFFERIBESÖK

Under ett Skafferibesök ges du möjlighet att provsmaka någon annans verklighet, passion och kunskap. Det kan handla om en guidad tur, en kurs eller en måltidsupplevelse utöver det vanliga.  Så kom ännu närmare maten och våra passionerade matkreatörer som skapar den! Skafferibesöken kommer du kunna läsa om här från och med augusti:

Grupp människor som sitter ute och äter.
Grafiskt manér