/**Paloma**/

Falkenbergs Matdagar Påsk

2021 fortsätter vi med roadtrip!

Världen är inte som den brukar och det är inte Falkenbergs Matdagar heller! Förra året gjorde vi om vår stora matfest i stan till att bli en roadtrip där festligheterna i stället spred ut sig över hela Falkenbergs Skafferi. Det blev en så härlig tillställning att vi gör om det redan till påsk!

Den 1-3 april kan du som är frisk och kry ge dig ut i vårsolen och säkra en godare påsk. Flera av oss i Falkenbergs Skafferi håller öppet och du kan botanisera bland det som spirar eller bland det som är väl förvarat i lådor och lador. Vi är numera experter på corona-säkrade miljöer och hjälps vi bara åt, kan vi få njuta av äkta och ärlig mat som är sådär försvinnande god! Mer info hittar du på:

 www.falkenbergsmatdagar.se

Roadtrip

Under 1-3 april håller många av medlemmarna i Falkenbergs Skafferi öppet för besökare mellan kl. 11.00-16.00 och vissa längre än så… Så kom och handla i gårdsbutiker, fika på caféer och njut av påskmenyer på våra restauranger. Vilka som är med och var de håller hus hittar du här: 

Serveringsstation vid en röd vägg på cafe.

SKAFFERIBESÖK

Under ett Skafferibesök ges du möjlighet att provsmaka någon annans verklighet, passion och kunskap. Det kan handla om en guidad tur, en kurs eller en måltidsupplevelse utöver det vanliga.  Så kom ännu närmare maten och våra passionerade matkreatörer som skapar den!

Grupp människor som sitter ute och äter.
Grafiskt manér


Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter