/**Paloma**/

Falkenbergs Matdagar 2023

 Välkommen till årets härligaste matfest 8-9 september!

 

Local street fest
Årets tappning av Falkenbergs Matdagar blir, efter fjolårets fina respons, åter igen en local street fest där festligheterna sprids ut på fler platser i stan. Räkna med ett vackert dekorerat Falkenberg, musik på gator och torg och framförallt en fantastisk matupplevelse!

Rådhustorgets egen matmarknad
På Rådhustorget kommer Skaffeributiken slå upp sina portar till en dignande matmarknad där du kan handla med dig allt det goda hem; frukt & grönt, läskande drycker, chark, ostar, allt du kan tänka dig. På torget hittar du också aktörer som serverar mat klar att ätas på en gång.

Krogarna
Krogarna kommer likt tidigare år att vara en stor del av evenemangets inramning. Uteserveringarna är fortfarande uppställda så vandra runt bland krogarna och njut av god mat och dryck.

Restaurangområdet på Ågatan
Längs Ågatan kommer du hitta foodtrucks och pop-up restauranger. Mingla dig fram bland stånden och njut av utsikten över Ätran.
Vi hoppas på strålande väder och god stämning, så på med dina bekvämaste skor, ta med en stor aptit och ge dig ut på en folkfestlig matvandring i centrum den 8-9 september!

Välkommen till oss i Falkenbergs Skafferi!

Mer info hittar du på www.falkenbergsmatdagar.seJag samtycker till behandling av mina personuppgifter