Falkenbergs Matdagar 2022

Välkommen till årets härligaste matfest!

Falkenberg Matdagar blir en Local street fest
Efter pandemi-åren längtar alla efter en härlig matfestival i centrum igen – och det tänker vi bjuda på. Årets tappning blir en local street fest, där festligheterna kommer spridas ut på fler platser i stan. Nytt för i år är att alla aktörer kommer erbjuda smakportioner så att du kan njuta av många olika smakupplevelser. Räkna även med en vackert dekorerad stad, musik på gator och torg och en fantastisk matupplevelse!

Rådhustorgets egen matmarknad
På Rådhustorget kommer Skaffeributiken slå upp sina portar till en dignande matmarknad där du kan handla med dig allt det goda hem; frukt & grönt, läskande drycker, chark, ostar, allt du kan tänka dig. På torget hittar du också aktörer som serverar mat klar att ätas på en gång. Barn får prova på att måla och skulptera med mat som inspiration i en rolig aktivitet med konstnären Sabina Gavrilovic.

Krogarna
Krogarna kommer vara en stor del av evenemanget och duka upp ett härligt utbud på sina uteserveringar. Förutom smakportioner av mat så kommer det erbjudas dryck i mindre glas, för att du ska kunna prova på olika goda drycker till maten. Så vandra runt bland krogarna och njut av god mat och dryck.

Restaurangområdet på Ågatan
Längs Ågatan kommer du hitta foodtrucks och pop-up restauranger. Mingla dig fram bland stånden och njut av utsikten över Ätran. Rian designmuseum kommer sätta upp en ateljé för barn där de kan prova på att måla med mat.

Vi hoppas på strålande väder och god stämning, så på med dina bekvämaste skor, ta med en stor aptit och ge dig ut på en folkfestlig matvandring i centrum den 2–3 september!

Välkommen till oss i Falkenbergs Skafferi!

Mer info och alla aktörer hittar du på www.falkenbergsmatdagar.se