/**Paloma**/

Smakäventyr

Boka ett Smakäventyr – en upplevelse utöver det vanliga. Till fots eller på cykel. I storslagen natur, ute på gårdarna eller bland innerstadens exklusiva restauranger. Låt smaklökarna kittlas av lokala och prisbelönta producenter och mathantverkare. Lär dig mer råvarorna och maten. Provsmaka, handla, umgås och njut. Välkommen till en helhetsupplevelse med mat, prat och hjärtevärme.

Smakvandring
En helhetsupplevelse för dig med smak för genuina matupplevelser, storslagen natur och lättsam kunskap om produkterna och platsen, naturen och gamla huskurer. Allt uppblandat med en och annan skröna. Under en 5 km lång vandring får du njuta av en avsmakningsmeny med ursprung i lokalt mathantverk – med naturen som matsal.

Cykelrunda
På cykelrundorna Susedalsrundan, Gårdstrampet och Smaka på Skrea träffar du flera av våra skafferimedlemmar. Cykla i ett böljande landskap från kust till inland, från gård till gård. Träffa människorna bakom mathantverket. Provsmaka, handla och njut. Välkommen ut på en sprudlande gårdsfest!

Boka din upplevelse här>>

Smakäventyrs passion är lokalt mathantverk med förstklassiga råvaror. De tycker helt enkelt att livet är för kort för att inte ständig njuta nya matupplevelser, goda berättelser och bubblande skratt. Gärna ute i naturen och det är just det vilda köket, råvarorna som hittas ute i naturen, som är deras specialitet. Nya smakupplevelser garanteras, eller vad sägs om konjaksyltade rönnbär, len maskrossirap eller smakrik björkpesto?

Cyklar som står vid ett träd i bakgrunden en grupp människor vid ett gult hus.

HITTA OSS

Adress: Falkenberg, Sverige.