/**Paloma**/

Slöinge Kafferosteri

På Slöinge Kafferosteri är kaffe så mycket mer än bara kaffe. Det är en hel värld av smaker och toner. Varsamt rostas bönorna för hand. Efter sin resa ner i bruna papperspåsar kan de hitta hem till dig via butiken i Slöinge, webbshoppen eller så beställer du en kopp på ett café som har det på meny.

Slöinge Kafferosteri är ett så kallat mikrorosteri som endast rostar specialkaffe. Här handlar du inte bara en böna eller malet kaffe. Här handlar du också med gott samvete och så nära kaffeodlaren du bara kan komma. Allt är ekologiskt och upphandlat med så få mellanhänder som möjligt.

Här finns tillfälligt café under sommaren. Slå dig ner i trädgården eller i den härliga miljön inomhus. Fri påtår på tre sorters specialkaffe gör att du kommer stanna en stund. Du kan även handla egenproducerade teer och müsli i butiken. Övrig tid gäller knacka-på-öppet, ring gärna innan för säkerhets skull. Kaffet kan du köpa på SIA glass och Solhaga Stenugnsbageri i Slöinge men även på eko-LOGISKT koncept och Suseå Choklad & Deli i Falkenberg. Du kan också beställa det i webbutikenlänk till annan webbplats.

Gult stenhus med cafémöbler utanför.

HITTA OSS

Adress: Stationsgatan 7, 311 68 Slöinge, Sverige.