Bistro Grand

Välkommen till Bistro Grand, en plats där kulinarisk njutning och avkoppling förenas i en hemtrevlig atmosfär sedan 1931. Vi är stolta över att erbjuda inte bara vällagad mat och god dryck, utan även en rad spännande upplevelser. Oavsett om du vill kika in för ett glas, söker en läcker middag, en plats för konferens eller bara en kväll med underhållning, så har vi något för alla.
Vårt kockteam skapar rätter med omsorg och passion, vilket resulterar i smaker som lockar fram dina sinnen. Vår varierade dryckesmeny kompletterar perfekt varje måltid och ger dig en uppskattad kulinarisk resa.

bistro grand
För affärsmöten och konferenser erbjuder vi en bekväm och inspirerande miljö där idéer kan flöda fritt och skapa framgångsrika mötesupplevelser.
Efter en god måltid och givande möten kan du slappna av och roa dig i vår lilla underhållningsavdelning. Här finns arkadspel, shuffleboard och biljard som passar både unga och gamla, och vi ser till att skapa en lekfull stämning för alla besökare.
Funderar du på att arrangera en speciell händelse? Vår cateringtjänst står redo att leverera våra läckerheter till dig och dina gäster, var du än befinner dig.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Bistro Grand, där vi strävar efter att skapa minnesvärda stunder i en hemtrevlig, omhändertagande och välkomnande miljö.

 

HITTA OSS

Adress: Bistro Grand, Hotellgatan, Falkenberg, Sverige.