/**Paloma**/

Gunnagård

Linderödsgrisen är är den enda bevarade svenska lantrasgrisen och har länge varit utrotningshotad. Men på Gunnagård har grisarna det riktigt bra. Här fokuseras det på det som är småskaligt. Grisarna slaktas på Öströö fårfarm, en tur på 30 minuter med traktor, allt för ett hållbart och naturligt sätt att leva. På gården finns även får, fjällnärakor, göingegetter orusthöna och mellrudskaniner.

På Gunnagård hittar man inte bara chark och kött från gårdens djur utan även mycket gott att äta på plats. Vad sägs om en våffelmeny med tio olika våfflor eller riktigt gott grillat från gårdens egna restaurang BBQ BY GUNNAGÅRD. Mat som inte bara kittlar smaklökarna, utan även är gjord från grunden av gårdens egna djur. En härlig meny som ändras efter vad som finns i skafferiet. Till det serveras öl och goda viner. I gårdsbutiken samsas sylter, myssli och ost, allt från lokala producenter. Öppet hela sommaren onsdag-söndag 11-16. BBQ BY GUNNAGÅRD har även kvällsöppet fredag och lördagar mot förbokning.

Här finns även Barnens Gunnagård en oas full av lek och äventyr. Du kan också sova över på gården i stuga eller glampingtält.

Tallrik med grillat.

 

HITTA OSS

Adress: Svartrå 410, 310 60 Ullared, Sverige.