/**Paloma**/

Bloms Gård

På Bloms Gård odlas det grönsaker och snittblommor i samklang med naturen. I grönsaksodlingen finns allt från rädisor till sötpotatis och allt planteras, sköts om och skördas för hand. Även snittbloms-odlingen, som är fylld med massor av olika blomster, tas om hand på samma sätt. Här finns även en biodlare som har tio kupor på gården där bina skapar magiskt god honung.

Hönsen som levererar ägg får gå ute fritt och sprätta hela dagarna. Fåren håller landskapen öppna och levererar fantastiskt gödsel till odlingarna och på hösten finns det ett fåtal köttlådor att beställa. De går ute året runt men kan gå inomhus när dom vill på vintern. Ankorna hjälper till att slåss mot sniglar i odlingarna.

På Bloms Gård finns ett kretslopp med gårdsdjuren, de vilda djuren och allt annat levande i odlingarna. Målet är att odla sjyst med naturen och att du ska kunna köpa sjyst och närproducerad mat. Gårdsbutiken har öppet alla dagar 10-18 med självbetjäning under säsong med grönsaker och självplock av blomster. För mer info följ på Instagram @blomsgard

Kvinna som håller upp en pumpa.

 

HITTA OSS

Adress: Hanarp Stora Hed 412, Heberg, Sverige.