Välkommen på julmarknad

Upplev Jul på Vallarna

För första gången någonsin anordnas Jul på Vallarna, en traditionell julmarknad i en magisk miljö. Vallarna är sommartid stadens härligaste oas med massor av aktiviteter för både stor och liten i en vacker park med Ätran som flyter förbi. Helgen 20-21 november flyttar julen in på Vallarna som kommer lysa av tusen juleljus och brinnande eldkorgar. Från bodarna kan du handla julens godsaker. Flera av oss i Falkenbergs Skafferi kommer vara på plats och duka upp allt från kombucha och praliner till ost och chark. På området kommer vi även stå och laga mat för dig som vill värma dig med något gott att äta på plats.

Här kommer du även kunna handla finaste halländska hantverket. Julmusiken kommer ljuda från Vallarnas friluftsteater och andra vrår under evenemangets öppettider. När mörkret faller håller vi mysfaktorn uppe med ljus och eldkorgar och avslutar båda dagarna med en mäktig eldshow vid scenen.

Jul på Vallarna innehåller självklart massor av kuligheter för barnen. Tomtefar kommer ta emot önskelistor. Förutom lekplatsen, minizoot och äventyrsbanan, som alltid finns på Vallarna, så blir det ponnyridning och tomtepromenad. Scoutgården ligger mitt i området. Kika in i deras läger och testa på att vara scout för en stund. Värm dig vid elden och grilla en marshmallow.

Låt julen börja med ett besök i all denna julstämning!
Öppettider: Lördag 20/11 kl. 12-20, söndag 21/11 kl. 12-18.

Läs mer på www.falkenberg.se/jul-pa-vallarna